Svaki od ovih proizvoda ima stručnu preporuku za određeni tip i vrstu namirnica. U Termicomu, zahvaljujući bogatoj ponudi, možete pronaći rashladne ormane i vitrine koje su najpogodnije za suhomesnate proizvode, meso, povrće i voće, zatim minusne ormane i vitrine koje se mogu koristiti za torte, kolače, sladolede, zamrznute proizvode. Svaki od ovih uređaja može biti prilagođen raznim poslovnim prostorima, tj. hotelima, kafićima, poslastičarnicama, mesarama ili restoranima brze hrane.

RASHLADNI ORMARI / ZAMRZIVAČI

Rashlada

Sveže namirnice su osnovni sastav svake kuhinje. Da li Vam je potrebna rashladna vitrina da sačuvate vaše kolače, salate ili meso? Sve imate na jednom mestu kod nas. Ovde možete naći sve vrste rashladnih vitrina koje su potrebne jednoj ugostiteljskoj kuhinji.

LEDOMATI

Šuplja ugostiteljska kocka leda sa širokom površinom obezbeđuje brzo hlađenje napitka. Zahvaljujući jednostavnom i osnovnom obliku, može se veoma fleksibilno koristiti. Linija Coco savršen je izbor za osvežavajuća bezalkoholna pića, koktele, kafe i druge napitke koje je potrebno brzo rashladiti.

TERMIČKA OPREMA

Svakom restoranu neophodan je dobar šporet, kod nas u ponudi imate najkvalitetnije električne i plinkse šporete. Sve od profesionalne termičke opreme: kazana, kipera, friteza, pasta kukera možete naći kod nas.

MAŠINE ZA PRANJE ČAŠA I SUDOVA

Svakom restoranu ili kafiću mašina za sudove biće najbolji saveznik. Kod nas imate jedne od svetskih najjačih brendova mašina za pranje sudova ili mašina za pranje čaša. Uz to ide i sva neophodna hemija za pranje i ispiranje.

BARSKA OPREMA

Kvalitet ceđenog soka ili kafe se dosta razlikuje od mesta do mesta, ono što pravi ogromnu razliku jeste kvalitet aparata koji se koristi za njegovo spremanje. Kod nas u ponudi naći ćete najkvalitetnije aparate po najpristupačnijim cenama.

KONVEKTOMATI

konvektomat 6 plehova

Rational konvektomati su najkvalitetniji konvektomati na našem tržištu. Oni su jedan od vodećih svetskih brendova konvektomata i diktiraju tržište Srbije. Naša firma u ponudi pored kovektomata nudi i Rational multifunkcionalne kipere sa kojima će svaki kuvar sa uživanjem da sprema jelo. U ponudi pored uređaja ide i hemija za njihovo čišćenje.

REZERVNI DELOVI

Svakom uređaju je s’ vremena na vreme potrebno osveženje, naša firma se pobrinula da u svojoj ponudi ima sve od rezervnih delova koji mogu da produže vek Vaših uređaja ili da nastave neometano da rade iako dođe do kvara.

od 8:00 do 18:00

PON- PET