Naša kompanija se više od dvadeset godina, veoma uspešno, bavi prodajom ugostiteljske opreme, rezervnih delova, sredstava za pranje i servisiranjem rashladnih uređaja na teritoriji cele Republike Srbije. Zahvaljujući profesionalnom pristupu poslu i proverenom kvalitetu naših proizvoda, postali smo pouzdan partner mnogim restoranima i poslovnim prostorima koji imaju potrebu za ugostiteljskom opremom bilo kog tipa. Naše brojne reference i preporuke dugogodišnjih klijenata, dokaz su kvaliteta samih uređaja.

Mi uvozimo rashladne uređaje koji su proizvedeni od strane renomiranih i priznatih proizvođača iz Italije, Slovenije, Danske Turske, sklapamo rasladne komore. Rashladni uređaji moraju da budu dobrog kvaliteta da bi se zadržala svežina, dobar kvalitet i idealna temperatura određenih namirnica. Svakoj kuhinji ili poslovnom prostoru, gde se čuva hrana, apsolutni prioritet pri opremanju je adekvatana rashladna vitrina, komora ili frižider, u kome će se nalaziti hrana, koja zahteva određene uslove. Svaki od ovih proizvoda ima stručnu preporuku za određeni tip i vrstu namirnica. U Termicomu, zahvaljujući bogatoj ponudi, možete pronaći rashladne ormane i vitrine koje su najpogodnije za suhomesnate proizvode, meso, povrće i voće, zatim minusne ormane i vitrine koje se mogu koristiti za torte, kolače, sladolede, zamrznute proizvode. Svaki od ovih uređaja može biti prilagođen raznim poslovnim prostorima, tj. hotelima, kafićima, poslastičarnicama, mesarama ili restoranima brze hrane.

Takođe se bavimo i izradom rashladnih komora, kao njihovom efikasnom i brzom montažom. Do sada smo vrlo uspešno projektovali i izradili veliki broj rashladnih sistema, čije trajanje predstvavlja najbolju preporuku i za naše nove klijente.
Na sve uređaje obezbedili smo garanciju, a i kada ona istekne, moguće je kod nas odraditi najprofesionalniji servis samog uređaja.
Naš iskusni tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju za sve konsultacije kako biste odabrali adakvatan proizvod.

Napravite pametan izbor i kupite u Termicomu najbolju ugostiteljsku opremu za svoj objekat!